ÖDÜL GECEMİZ MUHTEŞEMDİ

Zafer kupası B performans Pickleball Kadınlar turnuvasının hemen arkasından turnuvaya katılan kadınlarımız için Akarçay Pickleball kortlarında birbirinden güzel etkinliklerle ödül töreni gerçekleştirdik.

Zafer Kupası Pickleball müsabakalarına katılan tüm sporculara anılarda kalacak küçük hediyelerin yanında ilk üç sırayı alan Şükriye İçyer, Özlem Köroğlu ve Derya Kınacıoğlu kupalarını törene katılan protokol mensuplarının elinden aldılar.

Kupa töreni öncesi 1950- 1960 ve 70 yılların woswos aracı önünden hatıra fotoğrafları çeken misafirler daha sonra kort içerisinde kendilerine sunulan ikramların yanında Cam Kırıkları şarkısı ile gönülleri kazanan Ahmet Kumalar’dan bir birinden güzel şarkılar dinlediler.

PickleballTurkey, Afyonkarahisar Pickleball Spor Kulübü, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen turnuvanın pasta kesimi gerçekleştirildi. Pickleball sporcumuz olan Ayşegül Gül hanım tarafından özel olarak yapılan pasta kesimi görülmeye değerdi.

Uluslararası Pickleball Federasyonu Türkiye Temsilcisi Mustafa Türk her yıl en az 3 turnuva gerçekleştirdiklerini ve önümüzde ay içerisinde 10.Ekim Dünya Pickleball gününde yeni bir turnuvanın müjdesini verdi. Her turnuvanın sadece ilimizden katılanların yanısıra farklı illerden gelen sporcularında katılabildiklerini buda bizleri son derece mutlu ettiğini dile getirdi.

error: Content is protected !!
Bize Sorun
Merhaba,
PickleBall hakkında merak ettiğiniz herşeyi bize sorabilirsiniz...